Inca un microbuz de transport persoane implicat intr-un accident rutier pe drumurile din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un nou accident rutier în care este implicat şi un microbuz de transport persoane a avut loc pe drumurile din judeţul Suceava.

Conform informaţiilor primite din partea IPJ Suceava, incidentul s-a petrecut marţi seară în jurul orei 19:30, în interiorul localităţii Dorna Arini, pe DN 17 B.

Cercetările efectuate la faţa locului au stabilit că la volanul microbuzului se afla un tânăr de 27 de ani, din localitate, posesor al permisului de conducere pentru categoriile ”BE, CE şi DE” din anul 2005. Acesta a declarat că a fost orbit de luminile unui autovehicul care circula din sens opus şi datorită neatenţiei a intrat în coliziune faţă spate cu un autoturism care se afla staţionat pe partea dreapta a drumului.

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a unui minor de 15 ani şi uşoară a altor trei copii de aceeaşi vârstă, toţi pasageri în microbuz.

Potrivit aceloraşi surse, conducătorul auto se afla în cursă regulată de transport persoane conform traseului stabilit pe ruta Vatra Dornei – Broşteni, rezultatul fiind negativ la aparatul alcooltest.


Intră acum și în grupul de