Masina burdusita cu tigari, depistata in traficul rutier in urma unui control de rutina


Intră acum și în grupul de

O maşină încărcată aproape la refuz cu ţigări de contrabandă a fost depistată de poliţişti, în traficul rutier din judeţul Suceava, în urma unui simplu control de rutină.

Potrivit informaţiilor obţinute de la IPJ Suceava, autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani din localitatea Bălcăuţi, a fost oprit pentru verificări, miercuri după-amiază, de o patrulă de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier, care efectua serviciul de control şi supraveghere a traficului rutier pe DN 2, în localitatea Dărmănești.

„În urma controlului autoturismului, au fost găsite aproape 2.400 de pachete de ţigări, cu timbru ucrainean în valoare de peste 21.000 de lei, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative, astfel că s-a procedat la indisponibilizarea autoturismului și confiscarea ţigaretelor, iar şoferul a fost reținut pe o perioadă de 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă”, ne-a mai comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.

Pe parcursul zilei de joi, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de