Mii de cadouri vor fi oferite sucevenilor de sarbatori, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Magia sărbătorilor de iarnă a pus stăpânire pe Iulius Mall Suceava. Decorul este de poveste, iar magazinele îşi întâmpină cumpărătorii cu noile colecţii şi cu strălucitoarele straie de sărbătoare. Un autoturism KIA Cee’d trage din greu sania Moşului spre Iulius Mall, încărcată cu alte mii de cadouri pentru cei mai harnici cumpărători: 22 roboţi de bucătărie, vouchere de cumpărături şi premii surpriză, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

„Campania << Moşule, eu când primesc cadoul? >> continuă până în Ajunul Crăciunului şi bonurile fiscale cumulate în valoare de minimum 100 lei garantează participarea la tombolele de Crăciun. Primii 200 de clienţi ai zilei primesc premii instant: vouchere de cumpărături, cozonaci aromaţi, bomboane de pom şi răcoritoare Coca Cola! În fiecare seară, la ora 18.00, la Centrul Info se extrage câştigătorul unui robot de bucătărie Philips, iar pe 24 decembrie, la ora 12.00, Moşul de la Iulius Mall va face o bucurie imensă unui alt client harnic şi norocos, pe care îl va recompensa cu un autoturism KIA Cee’d de la concesionarul auto autorizat AUTOBITTI”, se arată în document.

Moş Crăciun va poposi şi… pe Facebook!

Până pe 16 decembrie 2011, primii 5 actuali sau noi fani Iulius Mall Suceava care adună cele mai multe voturi după ce ornează virtual un pom de Crăciun primesc în dar un brad adevărat, ingormează într-un comunicat de presă reprezentanţii Iulius Mall Suceava.

Potrivit acestora, magia sărbătorilor a cuprins nu doar exteriorul Iulius Mall şi piaţetele şi culoarele centrului comercial, dar şi magazinele, acum complet decorate şi pline cu oferte speciale.

“Cel mai luminos stand din Iulius Mall cu decoraţiuni pentru Crăciun este situat la parter, înspre patinoarul Ice Dream. Instalaţii multicolore, plase luminoase de interior şi exterior, inscripţii luminoase şi ornamente pe bază de curent electric au transformat mini-magazinul << Rodyka >> în atracţia cumpărătorilor. Importate din Marea Britanie sau din alte ţări, circa 100 de modele de podoabe luminoase şi neluminoase se găsesc pe rafturi, la preţuri care pleacă de la 8 lei. Instalaţii cu ţurţuri ori cu lumini albe, mov, albastre, verzi sau roşii, sau în combinaţiile solicitate pe loc de client, plase interioare şi exterioare, care au între 100 şi 500 de becuri, inscripţii luminoase cu silicon, leduri sau fibră optică, toate cu protecţie şi consum redus de energie, fac deliciul cumpărătorilor. La << Rodyka >> se găsesc şi globuri, vârfuri de pom, beteală, brăduţi de diferite dimensiuni, dar şi obiecte pirotehnice clasa 1, adică artificii pentru Revelion”, se arată în document.

La un alt stand situat în vecinătate se vând figurine din ceramică cu specific de sărbători. Moş Crăciun, oameni de zăpadă, căsuţe, îngeraşi şi alte figurine au preţuri care pleacă de la 2,5 lei şi nu depăşesc 18 lei şi sunt fabricate la Odorheiu Secuiesc. Lumânări, săculeţi şi beţişoare parfumate, dar şi odorizante cu specific de sărbători, aduse special din Marea Britanie, sunt deosebit de apreciate. Aici se găsesc şi amestecuri vegetale care înmiresmează încăperile.

În comunicat se mai menţionează că la insula „Miodava” sunt suporţi de lumânări din fier forjat, coroniţe, ghirlande, ornamente şi brăduţi confecţionaţi din hârtie ecologică, meşterite în atelierele proprii. Decoraţiunile croşetate, globurile cu şnur, stelele şi clopoţeii care ornează splendid sărbătorile sunt decoraţiuni deosebit de atractive, iar preţurile sunt mici şi pleacă de la 3 lei.

„Feeria iernii se regăseşte şi la patinoarul Ice Dream, deschis la Iulius Mall pentru pasionaţii acestui sport alb. Arena de gheaţă va funcţiona zilnic între orele 14.00 şi 21.30, la tarifele de anul trecut: 6 lei pentru copii, elevi şi studenţi şi 10 lei pentru adulţi la fiecare repriză de patinat, adică o oră şi jumătate pe ringul de gheaţă Ice Dream”, transmit reprezentanţii Iulius Mall.

Cu Iulius Mall Suceava te bucuri cu adevărat de minunatele sărbatori de iarnă!


Intră acum și în grupul de