Doi minori din comuna Scheia, prinsi dupa ce au furat o masina pentru ca aveau chef sa se plimbe


Intră acum și în grupul de

Doi copii minori au fost prinşi la timp de o patrulă mixtă poliţie-jandarmi, după ce au furat o maşină, înainte ca un grav accident de circulaţie să se producă. Potrivit informaţiilor oferite de IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe strada Humorului din localitatea Şcheia, judeţul Suceava, după ce patrula a oprit pentru control un autoturism care avea o deplasare sinuosă.

Organele de ordine au avut surpriza ca la volanul autovehiculului să găsească un băiat de doar 15 ani care mai era însoţit de un minor de 13 ani, ambii din localitate, stabilindu-se că minorii au sustras mijlocul cu care se deplasau şi care aparţine unui sucevean de 72 de ani, prin forţarea sistemului de închidere şi ruperea firelor de contact, pentru că aveau chef să se plimbe cu maşina.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, cercetările fiind continuate faţă de cei doi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar pentru minorul ce se afla la volan se va reţine şi infracţiunea de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Alin Botezatu.


Intră acum și în grupul de