Doi tineri din comuna Moara, judetul Suceava, arestati dupa ce au dat o spargere chiar pe raza localitatii de domiciliu


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din localitatea Moara, judeţul Suceava, au ajuns în arestul poliţiei după ce au fost identificaţi ca autorii unui furt ce a avut loc pe raza comunei lor de domiciliu, pe parcursul zilei de joi.

Potrivit informaţiilor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Moara, au fost sesizaţi de o persoană de sex masculin în vârstă de 60 de ani, din municipiul Suceava, cu privire la faptul că în perioada 11-14 decembrie, din locuința sa aflată în construcţie, situată pe raza localităţii Moara, persoane necunoscute i-au sustras un flex, o drujbă și un pendul pentru tăiat lemne, prejudiciul fiind de circa 3.000 lei.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, în aceeaşi zi au fost identificați autorii furtului în persoana a doi tineri din comună, unul de 22 de ani şi celălalt de 16 ani, ultimul aflat şi în abandon școlar.

„Cei doi autori au recunoscut comiterea faptei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate iar prin extinderea cercetărilor, polițiștii au stabilit că cei doi sunt și autorii furtului înregistrat la finele lunii noiembrie tot la o casă particulară din comuna Moara, prejudiciul cauzat fiind atunci de aproximativ 6.000 lei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Față de cei doi autori s-a început urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de