Paguba de 100 de milioane de lei vechi pentru un traficant de tigari sucevean


Intră acum și în grupul de

Ziua de sâmbătă s-a dovedit a fi una cu ghinion pentru traficant un traficant de ţigări sucevean, în vârstă de 52 de ani din localitatea Bălcăuţi, după ce poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Siret, în baza unor date şi informaţii, l-au oprit pe principala arteră de circulaţie din judeţ, drumul european E 85, pentru control.

„În urma verificării efectuate asupra persoanei şi mijlocului de transport, au fost descoperită peste 1.200 de pachete de ţigări ce erau ascunse în diferite locuri din autoturism”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al SJPF Suceava, comisar Ilie Poroch.

Mai exact, suceveanul ascunsese pachetele de ţigări în orice loc liber a putut găsi în interiorul autoturismului, sub preşuri, sub capotă, husele scaunelor sau în locaşul roţii de rezervă.

„Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră au luat măsura conducerii persoanei şi autovehiculului în PTF Siret, unde întreaga cantitate de ţigări în valoare de peste 5.200 de lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar persoana în cauză, sancţionată de lucrătorii vamali cu amendă în valoare de 5.000 lei”, a mai adaugat Ilie Poroch.


Intră acum și în grupul de