Doi tineri din judetul Suceava, batuti intr-o benzinarie, dupa o altercatie in traficul rutier


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din judeţul Suceava, unul în vârstă de 28 de ani din municipiul Rădăuţi şi celălalt în vârstă de 27 de ani din comuna Marginea, judeţul Suceava, au fost bătuţi în a doua zi de Crăciun într-o staţie de carburanţi, după o altercatie avută în traficul rutier cu alte două persoane.

Potrivit datelor pe care le deţinem, totul a început cu un schimb de replici care a avut loc între victime şi agresori în timp ce se deplasau cu maşinile. Din păcate pentru tinerii bătuţi, aceştia au fost urmăriţi de agresori până în prima staţie de alimentare cu combustibil în care au oprit.

Aici, bătăuşii, doi fraţi de 21 şi 22 de ani, din comuna Suceviţa, judeţul Suceava, au sărit asupra celorlalţi doi lovindu-i cu pumnii şi picioarele, după care s-au urcat nepăsători în maşina cu care se deplasau şi au plecat.

“Unul dintre tinerii bătuţi a fost transportat de celălalt, cu autoturismul proprietate personală, la spitalul din Rădăuţi, unde în urma consultării i-a fost eliberat bilet de trimitere către UPU Suceava”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală” și „lovire sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de