Revelionul in aer liber din municipiul Suceava si-a gasit o noua locatie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Reuşita ultimei ediţii a Revelionului în aer liber organizat pe raza municipiului reşedinţă de judeţ a determinat conducerea municipalităţii să declare că pe viitor acesta va avea o nouă locaţie.

În cadrul primei conferinţe de presă din anul 2012, primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, a declarat că noua locaţie găsită pentru această manifestare va fi una permanentă.

„Numărul mare al participanţilor şi reuşita spectacolului de la această ediţie mă determină să cred că alegerea a fost una reuşită, iar pe viitor Revelionul în aer liber va fi organizat în parcarea de la Iulius Mall, una care oferă şi spaţiul necesar unei prezenţe mari din partea doritorilor şi a siguranţei în ceea ce priveşte spectacolul focului de artificii”, a declarat primarul oraşului Ion Lungu.

Până anul trecut, manifestările legate de sărbătoarea trecerii dintre ani erau organizate în piaţa centrală a municipiului, dar pentru a şaptea ediţie s-a optat pentru schimbarea locaţiei din cauza şantierelor desfăşurate în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor în vederea realizării a două parcaje subterane.

Şeful municipalităţii a spus că şi pe viitor, Revelionul în aer liber va fi organizat tot pe malul stâng al râului Suceava avându-se în vedere şi lucrările de îmbunătăţirie a infrastructurii pietonale şi peisagismului din zonă după finalizarea lucrărilor ce nu se doresc a fi deteriorate.

Doar la ultima ediţie a acestor manifestări angajaţii de la salubritate au adunat de pe urma petrecăreţilor peste 140 de tone de gunoaie.

Totodată, conducerea Primăriei Suceava a anunţat că locuitorii oraşului vor mai avea doar cinci nopţi în care să se bucure de ornamentele luminoase montate în oraş cu ocazia sărbătorilor. Începând cu data de 9 ianuarie, acestea vor fi stinse şi strânse avându-se în vedere şi consumul destul de ridicat de energie electrică pe care îl solicită.


Intră acum și în grupul de