Au spart sediul unei societati comerciale si au fugit cu casa de bani in spate


Intră acum și în grupul de

O societate comercială de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ a rămas fără casa de bani după ce persoane rămase deocamdată necunoscute au dat o spargere în interiorul acesteia şi pentru că nu au găsit alte bunuri, au înşfăcat seiful şi au fugit cu el. Administratorul societatii sustine ca in seif s-ar fi aflat suma de 2500 de euro si 4.000 de lei.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în noaptea Ajunului Bobotezei, spargerea fiind descoperită deabia vineri dimineaţă în jurul orelor 08:00 de administratorul societăţii care are sediul birourilor pe strada Universităţii din municipiul Suceava.

„Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că imobilul este situat într-o zonă izolată, fiind compus din subsol, parter şi o mansardă iar un geam din termopan-lemn stratificat, de la parterul clădirii a fost găsit forţat cu ajutorul unei răngi, iar după ce a fost deschis s-a pătruns în interior” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În clădire spărgătorii şi-au făcut de cap, fiind descoperite urme de răvăşire peste tot şi tâtâre, mocheta de pe pardoseală fiind desprinsă în mai multe locuri, fapt ce demonstrează că hoţii au avut mult de furcă până au scos seiful din clădire.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de