Lasat fara 40 de milioane de lei vechi pe cand petrecea la o pensiune din Spataresti


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din judeţul Neamţ, amator de distracţii pe raza judeţului Suceava, a fost lăsat fără actele personale şi suma de 40 de milioane de lei vechi în timp ce petrecea la o pensiune din Spătăreşti, comuna Fântâna Mare.

Băiatul a ajuns la pensiune sâmbătă noapte împreună cu alţi doi prieteni din comuna Pipirig, judeţul Neamţ. Cei trei s-au aşezat la o masă şi au început să consume băuturi alcoolice, victima lasând geaca în care avea portofelul pe spătarul scaunului pe care stătea.

Conform datelor obţinute de la IPJ Suceava, în jurul orei 03:15 tânărul a mers într-o cameră la etaj cu o femeie din municipiul Fălticeni, luând şi geaca cu el, iar când a ajuns în cameră a constatat că din buzunarul hainei îi lipseşte portofelul cu documente personale şi suma de 4.000 lei.

„Din declaraţiile părții vătămate şi a celor care îl însoţeau rezultă faptul că la o masă alăturată se afla un grup de 7 tineri care nu au putut fi identificați, iar în momentul în care reclamantul a mers în cameră au plecat în grabă, fără a se putea stabili în ce direcţie anume şi cu ce s-au deplasat” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de