Doi minori au furat o masina din Suceava pentru a merge la discoteca din Cajvana


Intră acum și în grupul de

Doi minori din municipiul reşedinţă de judeţ se află acum în atenţia poliţiştilor după ce au furat o maşină din cartierul Burdujeni pentru a merge la discotecă în Cajvana.

Furtul a fost descoperit de proprietar, un tânăr de 22 de ani din comuna Pârteştii de Jos, care locuieşte fără forme legale într-un bloc de pe strada Florilor din municipiu.

„Din cercetările efectuate de polițiști şi a măsurilor informativ –operative desfăşurate a rezultat că autoturismul a fost sustras de către un băiat de 15 ani, împreună cu altă persoană necunoscută care domiciliază în cartierul Burdujeni” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În urma verificărilor s-a constatat că minorul împreună cu celălalt băiat, pe care-l cunoaște doar după prenume, au spart geamul portierei dreapta spate a maşinii după ce au văzut între scaunele din faţă un portofel vrând să ia banii din el.

„Răvăşind interiorul autoturismului, au găsit sub volan dublura cheii de contact cu care au pornit autoturismul şi au plecat cu intenţia de a ajunge în localitatea Cajvana la discotecă” ne-a mai declarat Ionuţ Epureanu.

În prezent, cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi identificarea celuilalt participant la comiterea faptei.


Intră acum și în grupul de