A sarit din masina aflata in mers pentru a scapa de politistii care il urmareau


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a cărui identitate nu a putut fi stabilită până la această oră a apelat la un gest extrem pentru a scăpa de poliţiştii care îl urmăreau, sărind pur şi simplu din maşina aflată în mers.

Incidentul, potrivit datelor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, s-a înregistrat pe parcursul nopţii de luni spre marţi, când o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.3 Marginea, în timp ce patrula pe DN 2E, pe raza comunei Marginea, a observat un autoturism de teren, înmatriculat în Bulgaria, care circula pe direcția Marginea-Solca, motiv pentru care au pornit în urmărirea acestuia.

Cu ocazia efectuării semnalului regulamentar de oprire acustic şi luminos, ştiindu-se cu musca pe căciulă, pe raza comunei Arbore, conducătorul auto a oprit într-un final pe partea dreaptă a părţii carosabile.

„Ulterior, efectuând manevra de mers înapoi, a sărit din autoturism, în timp ce acesta rula cu spatele, abandonându-l. Ca urmare a acestei manevre autoturismul de teren a fost avariat, volanul blocat, iar în urma controlului efectuat, în spaţiul aferent banchetei şi portbagaj au fost găsite 5.500 pachete de ţigări, în valoare totală de aproape 50.000 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Autoturismul a fost indisponibilizat, iar în cauză s-a întocmit dosar penal faţă de autor necunoscut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „contrabandă”, cercetările continuând pentru identificarea şi prinderea acestuia.


Intră acum și în grupul de