Curier din Bucuresti, lasat fara 75 de milioane de lei vechi, in doar cateva secunde, pe raza localitatii Falticeni, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Hoţii suceveni au nevoie doar de câteva secunde pentru a acţiona. De acest lucru s-a convins un angajat al unei firme de curierat din Bucureşti care a fost lăsat fără 75 de milioane de lei vechi, în timp ce se afla cu treabă în municipiul Fălticeni, judeţul Suceava.

Potrivit cercetărilor efectuate de poliţişti, tânărul curier, în vârstă de 35 de ani, a oprit autoutilitara societăţii, marţi în jurul prânzului, în parcarea de pe Bulevardul Revoluţiei, a lăsat geanta cu banii proveniţi din încasări pe bancheta din faţă a maşinii şi s-a îndepărtat circa 10 metri, ducând la alt autoturism câteva colete.

“Când a revenit, tânărul a găsit portiera dreapta faţă a autovehiculului întredeschisă, constatând lipsa de pe banchetă a genţii în care se aflau banii, respectiv suma de 7.505 lei, precum şi un chitanţier necompletat”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava, care a adăugat că cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de