Patronul si angajata unui bar din Scheia, judetul Suceava, batuti de un client al localului


Intră acum și în grupul de

Un sucevean de 38 de ani este cercetat de poliţişti după ce i-a luat la pumni pe patronul unui bar de pe raza localităţii Sf. Ilie, comuna Şcheia, şi pe una dintre angajatele localului.

Potrivit informaţiilor obţinute de la IPJ Suceava, incidentul a avut loc miercuri după-amiază în jurul orelor 14:00 când în local a intrat un bărbat „care a început să adreseze injurii și amenințări administratorului localului cât și angajaților, provocând indignarea celorlalte persoane prezente”.

„Atât administratorul localului, din comuna Şcheia, cât și una dintre ospătărițe, în vârstă de 21 de ani, i-au cerut să se liniștească și să părăsească localul, motiv pentru care bărbatul i-a lovit pe amândoi cu pumnii în zona feței, proferându-le totodată și alte amenințări cu acte de violență, părăsind în scurt timp restaurantul”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Potrivit aceloraşi surse, ambele victime au fost examinate din punct de vedere medico-legal, medicul legist constatând leziunile, fără însă a le acorda zile de îngrijiri medicale. Totodată, acestea au depus plângere penală împotriva suspectului sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.


Intră acum și în grupul de