Politia Locala suceveana va avea masini noi (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Anul acesta va aduce dotări noi pentru poliţiştii locali suceveni. Conform conducerii administraţiei publice a municipiului reşedinţă de judeţ, este vorba în principal de mijloace de transport necesare acestora pentru intervenţii.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, primarul Ion Lungu a declarat că se doreşte achiziţionarea de maşini noi de producţie autohtonă, în acest sens fiind prinsă în buget alocarea sumei de aproape 3 miliarde de lei vechi.

„La ora actuală la Poliţia Locală sunt trei maşini de două feluri”, a spus glumind edilul şef Ion Lungu adăugând că ”şi este nevoie de achiziţionarea unor mijloace de transport pe care le vom inscripţiona corespunzător şi care vor fi utilizate pentru intervenţiile din teren care în ultima perioadă sunt tot mai multe”.

Potrivit municipalităţii, vor fi cumpărate patru maşini Logan MCV asemănătoare cu cele aflate în dotarea poliţiei române.

În acelaşi timp conducerea administraţiei publice sucevene îşi doreşte să facă şi unele angajări personalul actual fiind insuficient dar acest lucru nu este permis încă. La Poliţia Locală Suceava îşi derulează în prezent activitatea 107 angajaţi.


Intră acum și în grupul de