Doi prahoveni, prinsi in trafic cu tigari de contrabanda de peste 100 de milioane de lei vechi


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au reuşit, pe parcursul zilei de miercuri, să facă o captură de ţigări de contrabandă de peste 100 de milioane de lei vechi, în timpul unui control de rutină în traficul rutier.

Potrivit IPJ Suceava, miercuri, pe DN 2, pe raza comunei Vadu Moldovei, polițiștii au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 48 de ani , din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, în care se mai afla în calitate de pasager se afla un alt ploieştean de 33 de ani.

Cu ocazia verificării interiorului autoturismului, au fost identificate aproape 1.300 de pachete de ţigarete de contrabandă, cu banderole fiscale de Ucraina şi Republica Moldova.

“Din cercetări s-a stabilit că cei doi, pe parcursul dimineţii aceleaşi zile, au cumpărat ţigările de la persoane necunoscute din zona Bazarului Suceava şi urmau să o valorifice pe raza municipiului Ploieşti”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Autovehiculul a fost indisponibilizat la Sediul Poliţiei Municipiului Fălticeni, produsele din tutun în valoare de aproape 11.500 de lei au fost ridicate în vederea confiscării. În plus, Parchetul de pe Lângă Judecătoria Fălticeni a confirmat propunerea poliţiei și reţinerea celor doi pe o durată de 24 ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestarea preventivă.


Intră acum și în grupul de