Flutur: „Miscarea Populara va trebui sa se contrapuna USL care reprezinta miscarea nepopulara”


Intră acum și în grupul de

„Cred că Mişcarea Populară e binevenită pentru perioada următoare şi cred în ea”, a declarat, joi, la Iacobeni, prim-vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, arătând că Mişcarea Populară, din care trebuie să facă parte forţe politice şi civice, este o stare de spirit ce pluteşte în aer demult. „Mişcarea Populară va trebui să se contrapună USL care reprezintă mişcarea nepopulară. PDL şi UNPR au obligaţia să mobilizeze şi alte forţe care să li se alăture”, a spus Flutur.

El a apreciat că „nucleul dur” al Alianţei Dreptate şi Adevăr e acum în PDL, iar UNPR este un partid care luptă şi el pentru modernizarea ţării. Prim-vicepreşedintele PDL a mai declarat că UDMR va rămâne un aliat constant al PDL. „UDMR va rămâne un aliat constant al nostru. Un aliat stabil şi de nădejde, oameni cu care dorim să guvernăm şi pe mai departe”, a spus Flutur.

În ceea ce priveşte strategia pentru alegerile locale. el susţine că PDL nu a discutat încă cu UNPR această problemă, dar că o vor face. „Deocamdată, nu am discutat cu UNPR strategia pentru alegerile locale. O vom face pentru că e important să ne batem cu adversarul politic şi nu cu aliaţii”, a spus prim-vicepreşedintele PDL.

Flutur a participat, joi, la Iacobeni, la inaugurarea noii şcoli cu clasele I-VIII din comună, investiţie de peste 1,5 milioane de lei.


Intră acum și în grupul de