Doi batrani din Comanesti, jefuiti de aproape 100 de milioane de lei, in timp ce trebaluiau prin gospodarie


Intră acum și în grupul de

Doi bătrâni de peste 80 de ani, din localitatea Comăneşti, judeţul Suceava, soţ şi soţie, au fost lăsaţi fără întreaga agoniseală chiar în timp ce se aflau la domiciliu şi fiecare dintre ei îşi vedea de treburile gospodăreşti.

Potrivit datelor obţinute de la IPJ Suceava, suma sustrasă reprezintă aproape o avere avându-se în vedere faptul că se vorbeşte despre aproape 100 de milioane de lei vechi.

Totul s-a petrecut joi dimineaţă, în jurul orelor 09:00, pe când proprietarul gospodăriei, în vârstă de 84 de ani, trebăluia prin adăpostul de animale, iar soţia acestuia făcea curat într-o cameră a casei de locuit din gospodărie.

Nici unul dintre bătrâni nu ştie cine este autorul furtului şi nici nu au putut da relaţii cu privire la prezenţa vreunei persoane în gospodăria lor, dar organele de ordine cred că este vorba despre cineva care avea cunoştinţe exactitate cu privire la existenţa banilor şi a locului unde sunt părtaţi aceştia încercându-se acum identificarea hoţilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de