„Stefanistii” au pus si in acest an mana pe „Premiul de Excelenta IULIA LEO MIZA”. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

În cadrul Workshop-ului de Literatură și Artă desfăşurat la Colegiul Național “Ștefan cel Mare” prin care, în data de 6 martie, s-a inaugurat Festivalul Francofon Primăvara Poeților – 14e Printemps des Poetes (prin câteva tipuri de discurs literar, vizual pictural, vizual foto, muzical) au fost decernate, Diplome de Excelență și două Premii de Excelență IULIA LEO MIZA, se arată într-un comunicat de presă remis din partea scriitoarei Angela Furtună.

Potrivit acesteia, premiile au mers către elevele: Andreea Gherman (clasa a XI-a E) şi Claudia Seliuc (clasa a X-a F), profesori îndrumători, Iulia Murariu (clasa a X-a F) şi Domnica Oniga (clasa a XI-a E) din cadrul Colegiului Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava.

„Sponsorii premiilor au fost: dr. Cristian I. Leo Miza, fiul distinsei profesoare dispărute anul trecut, cea care a fost o veritabilă personalitate a științelor educației bucovinene și românești, precum și scriitoarea Angela Furtună, care a înființat premiul în anul 2011, și care este coordonatoarea Festivalului francofon”, se arată în document.

Reamintim că şirul manifestărilor înscrise în programul Festivalul Primăvara Poeţilor a debutat în data de 5 martie şi se va finaliza în data de 24 martie 2012. Pentru a vizualiza programul Festivalului, accesaţi următorul link – https://www.newsbucovina.ro/turism/42238/festivalul-francofon-primavara-poetilor-a-ajuns-la-cea-de-a-vii-a-editie-la-suceava


Intră acum și în grupul de