Ion Lungu a anuntat ca in viitorul sau mandat de primar al Sucevei vrea crearea de cinci mii de noi locuri de munca (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, sâmbătă, în cadrul Şcolii Naţionale de Management Politic organizată de OT PDL Suceava, că prioritatea viitorului său mandat de primar al municipiului este crearea de cinci mii de noi locuri de muncă.
Lungu le-a spus tinerilor democrat-liberali că lucrează la programul electoral pentru viitoarea campanie electorală, acest program fiind centrat pe crearea de cinci mii de locuri de muncă.

El a precizat că administraţia locală nu poate înfiinţa locuri de muncă, dar că poate oferi cadrul pentru ca firmele să investească şi să fie create locuri de muncă.
„Noi putem să oferim pârghii pentru crearea de locuri de muncă”, a spus Lungu care a adăugat că 48 la sută dintre suceveni pun pe primul loc problema locurilor de muncă.

El a menţionat că are în vedere proiecte punctuale de parteneriat public-privat care să ducă la înfiinţarea de noi locuri de muncă atât în Suceava cât şi în Zona metropolitană.

„Trebuie să avem investitori şi locuri de muncă”, a spus primarul.
Ion Lungu le-a explicat tinerilor democrat-liberali că pentru a fi ales şi apoi reales primar, el nu a făcut miracole ci doar a realizat ceea ce a promis.

„Ca să obţii încrederea oamenilor trebuie să fii tu însuţi. Să nu fii actor, pentru că oamenii îşi vor da seama până la urmă”, a spus primarul care a subliniat că pentru a fi de încredere trebuie să fii corect şi să promiţi doar ceea ce poţi face.

„Astăzi, dacă fac punctaj la programul cu care am venit în campanie, 80 la sută este realizat”, a declarat Lungu.

El a adăugat că nu toate proiectele s-au realizat în timpul preconizat, dar că până la urmă acestea au fost finalizate.
„Oamenii au văzut că până la urmă mă ţin de cuvânt. Nu totul depinde de tine, de administraţia locală, mai ales când sunt proiecte europene”, a spus Lungu.

El le-a mai explicat tinerilor democrat-liberali că succesul unui om politic local ţine de comunicarea cu electoratul şi că el este în permanentă legătură cu sucevenii, inclusiv sâmbăta şi duminica.

„Trebuie să-i convingi că stăpâneşti problemele, să le ghiceşti gândurile şi să le ştii problemele. Nu am un succes extraordinar, dar comunicarea e cea mai importantă”, a mai declarat Ion Lungu.

El a subliniat că în Suceava tandemul Gheorghe Flutur-Ion Lungu este validat de populaţie, iar împreună cu parlamentarii zonei, deputaţii Ioan Bălan şi Sanda Maria Ardeleanu şi senatorul Orest Onofrei pot fi făcute proiecte mari.


Intră acum și în grupul de