Flutur nu incurajeaza alocarea de locuri eligibile pe listele PDL in functie de sex sau varsta (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, care conduce destinele organizaţiei judeţene Suceava a democrat-liberalilor a declarat, sâmbătă, în cadrul Şcolii Naţionale de Management Politic organizată de OT-PDL Suceava, că nu este de acord cu alocarea specială de locuri eligibile pe liste de candidaţi pentru femei şi tineri.

Răspunzând unei solicitări făcută de vicepreşedintele OTPDL, Lucian Harşovschi (viceprimar al Sucevei), care i-a solicitat includerea pe listele de candidaţi pentru alegerile locale a câte cel puţin unui tânăr merituos pe un loc eligibil în fiecare localitate, Gheorghe Flutur a spus că nu este adeptul „cotelor în politică” şi că militează pentru profesionalism.

„Nu sunt adeptul cotelor. Personal nu cred că trebuie cote pentru femei şi tineri. Afirmaţi-vă şi aveţi şanse! Garantez egalitatea de şanse”, a ţinut să le sublineze tinerilor Gheorghe Flutur.

El a arătat că încurajează „egalitatea de afirmare”.

Totodată, Gheorghe Flutur le-a spus tinerilor democrat liberali că a fost unul dintre „cobaii politici” de la vârful partidului care s-a „cântărit pe uninominal”.

„A fost un act de mare curaj. Am renunţat la o parte a mandatului de senator şi am candidat la preşedinţia CJ Suceava unde m-am luptat cu un partid ce avea o sută de primari din 114”, a mai spus primvicepreşedintele PDL.

El a arătat la final că a dorit să-şi măsoare forţa politică acasă, prin vot uninominal. „Un om politic poate fi puternic şi la vârf dacă este puternic acasă. Puterea vine insa de la vot”, a menţionat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de