BIBLIA realizarilor democrat-liberale va fi la pieptul fiecarui membru PDL din sectiile de votare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, sâmbătă, la Suceava că ghidul de campanie pe care şi-l doreşte realizat cât mai repede se adresează liderilor PDL din organizaţiile de bază, care sunt pe secţii de votare şi nu în secţiile de votare, un ghid de campanie electorală asemanator fiind elaborat şi in perioada când Flutur era membru al PNL.

Gheorghe Flutur a recunoscut în cadrul Şcolii Naţionale de Management Politic organizată de OT-PDL Suceava că mai are de învăţat în domeniul comunicării politice şi că trebuie să reia o declaraţie pe care a făcut-o vineri în faţa tinerilor democrat-liberali, subliniind că atunci când a vorbit de ghidul de campanie pentru „omul din secţia de votare” s-a referit la liderul organizaţiei de bază a PDL, acestea fiind constituite pe secţii de votare şi nu la reprezentantul PDL din secţia de vot.

El a explicat că, potrivit Statutului PDL, partidul are ca organizaţii de bază, cele în jurul secţiilor de votare, acestea având un preşedinte şi cinci membri.

Gheorghe Flutur a ţinut să precizeze că organizaţia pe secţia de votare a fost înfiinţată pentru eficienţă, membrii acestei organizaţii urmând să transmită oferta politică celor 1000-1500 de persoane arondate secţiei de votare respective.

„Purtătorul de mesaj trebuie să transmită pe perioada campaniei electorale mesajul
standard. Noi trebuie să facem descărcarea de vot, pe ceea ce am făcut şi să transmitem şi ce vrem să facem. Mesajul trebuie să fie foarte bine împachetat”, a mai spus Flutur.

El a precizat că un astfel de ghid de mesaje a fost elaborat şi când era în PNL.
„Era o cărticică la purtător cu mesaje de campanie”, a arătat Gheorghe Flutur, care a anunţat vineri, la Şcoala Naţională de Management Politic organizată de OT PDL Suceava, că va fi editat un ghid de mesaje pentru campania electorală pentru ca membrii PDL să poată prezenta clar realizările guvernării PDL.

“Vom transmite un ghid de mesaje. Sunt foarte multe realizări care trebuie să fie transpuse în mesaje foarte clare. Omul tău din secţia de votare trebuie să ştie ce să spună mai departe”, a declarat Flutur, care a menţionat că prin aceste mesaje se vor aduce clarificări în toate domeniile, exemplificând cu introducerea pensiei minime sau avantajele reformei sistemului de educaţie.


Intră acum și în grupul de