Concursul Judetean „Miss&Mister Boboc de Bucovina” si-a desemnat castigatorii, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Concursul judeţean „Miss&Mister Boboc de Bucovina” organizat sâmbătă la etajul Iulius Mall Suceava de către Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” din Suceava i-a desemnat câştigători pe liceenii: Ingrid Bleorţu, de la C.N. „Petru Rareș” din Suceava şi Dragoş Jilavu, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din municipiu, se arată într-un comunicat de presă remis din partea reprezentanţilor „EUROACTIV”.

Potrivit acestora, concursul organizat cu ocazia aniversării a cinci ani de activitate „EUROACTIV” Suceava a constat în desfăşurarea fazei pe judeţ cu toate perechile care au obţinut titlul de Miss&Mister Boboc la nivelul fiecărui liceu din judeţ.

Şi-au confirmat participarea un număr de 13 licee din judeţ, printre care: Colegiul „Alexandru Ioan Cuza” din Suceava, Grupul Şcolar „VASILE COCEA” din Moldoviţa, Liceul cu Program Sportiv din Suceava, Grup Şcolar “Oltea Doamnă“ din Dolhasca, Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Suceava, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava, Grupul Şcolar Nr.1 din Câmpulung Moldovenesc, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava, Grup Şcolar „Iorgu Vîrnav Liteanu” din Liteni, Colegiul de Informatică „Spiru Haret” din Suceava, Colegiul Agricol din Fălticeni, Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” din Siret.

„La orele 14.30, elevii Grupului vocal << Visul Copiilor >> al Asociaţiei << EUROACTIV >> Suceava, coordonat de prof. Mihai Greciuc – iniţiatorul Concursului judeţean << Miss&Mister Bucovina >> au deschis evenimentul cu un scurt program artistic dedicat Zilei Mamei.

Probele concursului au fost: Tabloul I – promenadă/defilarea perechilor şi prezentarea acestora; Tabloul II – prezentarea ţinutelor de zi; Tabloul III – proba de dans: vals, rock&roll şi reggae; Tabloul IV – prezentarea ţinutelor de seară.

Pauzele din concurs au fost înveselite cu dansuri moderne ale Trupelor << Ritm Dans >> şi << Dinamic >> ale Palatului Copiilor din Suceava, coordonate de prof. Mihaela Schiotis, de Grupul Vocal << Visul Copiilor >> al Asociaţiei << EUROACTIV >> şi de soliştii vocali Anca Elvădeanu, Edi Hanuseac, Cătălina Tătăruşanu, elevi ai Palatului Copiilor, coordonaţi de prof. Mihai Lungoci. Sonorizarea evenimentului a fost asigurată de Disco Sistem Suceava”, se arată în document.

Aceleaşi surse precizează că juriul Concursului a fost compus din: prof. Cristian Cuciurean, inspector şcolar general şi preşedintele juriului, ec. Liliana Parasciuc, director economic la S.C. Lidana, drd. Aida Petrea, coregraf şi asistent universitar şi Oana Piteş, consilier afaceri europene din partea Prefecturii Suceava.

„Clasamentul final al concursului este: Titlul de Miss&Mister Bucovina: Ingrid Bleorțu (C.N. „Petru Rareș” din Suceava) şi Dragoș Jilavu (Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava). << Cea mai bună pereche >> : Larisa Haureș&Robert Betiuc (Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” din Siret), << Cei mai buni dansatori >> : Ingrid Bleorțu&Octavian Roșu (C.N. „Petru Rareș” Suceava), << Cea mai elegantă pereche >> : Angela Atănăsoaie&Claudiu Simioneasa (C.N. “Ştefan cel Mare” din Suceava)”, se arată în comunicatul de presă.

În aceeaşi informare, reprezentanţii „EUROACTIV” menţionează că finaliştii acestui concurs vor beneficia din partea Iulius Mall Suceava şi a organizatorilor, de următoarele premii: un week-end la Hotel Best West din Gura Humorului pentru câştigătorii titlului de Miss&Mister Bucovina, abonamente la Sport Center pentru cei mai buni dansatori şi abonamente la Boom Dance pentru cea mai elegantă pereche.

Totodată, organizatorii împreună cu Iulius Mall Suceava oferă Grupului Şcolar „Iorgu Vîrnav Liteanu” din Liteni un voucher în valoare de 200 lei pentru că s-au prezentat la concurs cu cei mai mulţi susţinători.

„Cu prilejul aniversării a cinci ani de activitate << EUROACTIV >> , vă informăm că vom înfiinţa la Suceava << Universitatea Copiilor >> , un proiect care va avea ca domeniu de activitate organizarea de activităţi extraşcolare şi educaţionale”, transmit reprezentanţii Asociaţiei de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate.


Intră acum și în grupul de