Grav accident de circulatie sambata seara pe raza municipiului Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Permiterea din partea poliţiştilor a circulaţiei atelajelor hipo pe drumurile judetene a dus sâmbătă seară la produserea unui nou grav accident de circulaţie ce a avut loc între un autoturism şi un faeton nesemnalizat corespunzător.

Potrivit datelor pe care le deţinem, incidentul rutier s-a petrecut pe strada Mitocului din municipiul Suceava, în jurul orelor 19:30 lăsând în urmă nu mai puţin de cinci persoane accidentate.

Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit cu modulul SMURD, o ambulanţă însoţită de autospeciala pentru descarcerare, în urma coliziunii dintre un autoturism marca Opel Zafira şi un atelaj hipo condus de un bărbat de 49 de ani din localitatea Cajvana.

În urma impactului a rezultat rănirea a cinci persoane, toate ocupante a faetonului, fiind vorba de căruţaş, o femeie de vârstă apropiată şi două fete minore de 13 şi respectiv 17 ani, precum şi un copilaş de doar trei anişori.

“După ce pompierii au luat măsurile specifice în astfel de cazuri, balizarea zonei şi acordarea primului ajutor medical, victimele au fost preluate de maşinile aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportatate secţia UPU a Spitalului Judeţean pentru asistenţă medicală de specialitate.


Intră acum și în grupul de