Doi barbati batuti duminica de cinci tineri din motive deocamdata necunoscute


Intră acum și în grupul de

Două persoane de sex masculin au ajuns duminică pe patul de spital după ce au fost luaţi pur şi simplu la bătaie în mijlocul străzii de cinci tineri necunoscuţi.

Potrivit datelor obţinute de la IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe raza municipiului Rădăuţi, judeţul Suceava, duminică în jurul orelor 02:30 pe când un tânăr localnic de 25 de ani mergea pe jos însoţit de un bărbat de 38 de ani, muncitor la o firmă din zona oraşului.

La un momendat în dreptul celor două victime a oprit un autoturism din care au coborât cinci persoane ce pur şi simplu au tăbărât pe cei doi cu pumnii şi picioarele. După ce s-au săturat să-i lovească tinerii au urcat înapoi în maşină şi au dispărut în trombă.

„În urma măsurilor întreprinse de polițiști, s-a stabilit că proprietarul autoturismului este un tânăr de 20 ani, din comuna Bălcăuţi, cercetările fiind continuate în vederea identificării şi a celorlalţi autori” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Motivele celor întâmplate nu se cunosc încă mai ales că victimele spun că nu îi ştiu pe agresori şi au mai declarat că nu li s-au sustras bani sau bunuri de pe urma altercaţiei.

În urma loviturilor suferite, victimele au fost transportate la Spitalul din Rădăuţi unde au rămas internate sub supraveghere medicală, urmând ca luni să fie examinaţi medico legal, iar în funcţie de rezultat va fi efectuată încadrarea juridică a faptei şi se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de