Scandal cat casa pe parcursul zilei de sambata la un bar din orasul Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Un scandal monstru a izbucnit puţin după prânz la un bar de pe raza localităţii Gura Humorului, judeţul Suceava, situat mai exact în zona Pieţei Agroalimentare din oraş.

Aici, trei persoane de sex masculin au început o bătaie în toată regula doar poliţiştii chemaţi la faţa locului reuşind cu greu să-i despartă pe bătăuşi.

“Polițiștii deplasați la fața locului, au surprins un grup de persoane care se loveau reciproc, identificate ulterior ca fiind doi bărbaţi de 31 şi respectiv 44 de ani din localitate şi o persoană de 35 de ani din comuna Păltinoasa, judeţul Suceava” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

La vederea organelor de ordine şi solicitarea acestora de a înceta scandalul cei trei participanţi la bătaie au devenit recalcitranţi transmiţându-le poliţiştilor toate „urările de bine” care le veneau la gură astfel că bărbaţii au fost imobilizate şi mai apoi conduse la sediul poliţiei.

În urma incidentului nu au fost produse pagube dar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, urmând a fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de