Si-a batut cancubina pentru a-si retragere plangerile penale dar a ajuns in arest


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani din localitatea Iacobeni, judeţul Suceava, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava după ce atenţionat de organele de ordine nu a vrut să se liniştească săvârşind aceleaşi fapte.

Potrivit datelor pe care le deţinem, în baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi ameninţare după ce a încercat în stilul propriu să-şi convingă fosta concubină de „bunele sale intenţii”.

La mijlocul săptămânii trecute tânărul s-a întâlnit cu fosta sa concubină, de 34 de ani, din aceeaşi localitate, pe raza municipiului Vatra Dornei forţând-o să urce în autoturismul său.

„Pe timpul deplasării din municipiul Vatra Dornei până în localitatea de domiciliu acesta a lovit-o cu pumnul în abdomen, proferând ameninţări şi i-a cerut tinerei să-şi retragă plângerile formulate anterior împotriva lui, nu mai puţin de două plângeri penale pentru infracţiunea de ameninţare” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Autorul a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă şi introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea arestării preventive.


Intră acum și în grupul de