Parjol duminica noapte intr-o gospodarie din satul Dumbrava, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Flăcări înalte cât casa au izbucnit duminică în jurul orelor 21:30 într-o gospodărie particulară din satul Dumbrava, comuna Grăniceşti, judeţul Suceava.

Chemaţi în ajutor pentru stingerea incendiului, pompierii de la Garda de intervenţie Siret ajutaţi de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Grăniceşti au intervenit cu trei autospeciale de stingere mai bine de cinci ore.

Potrivit declaraţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată, „la sosirea echipajelor, ardeau şura şi adăpostul de animale, construcţie corp comun precum şi bucătăria de vară a gospodăriei, existând pericolul de propagare la casa de locuit”.

Pe lângă clădiri flăcările au înghiţit şi patru tone de fân şi paie, 10 metri cubi de lemn de foc, circa patru metri cubi de cherestea, o căruţă, un sanciu, nu mai puţin de 20 de păsări de curte şi alte bunuri din ogradă.

În jurul orelor 03:00 incendiul a fost stins fără a se înregistra victime omeneşti, pompierii stabilind că flăcările au izbucnit din cauza unui cablu electric defect sau cu izolaţia deteriorată.


Intră acum și în grupul de