Barbat injunghiat in plina strada, dupa un conflict spontan avut cu doi indivizi


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 37 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a ajuns la spital luni aproape de miezul nopţii, după ce a fost înjunghiat în plină stradă de două persoane cu care a avut o altercaţie verbală.

Potrivit datelor oferite de IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 22:30, în timp ce bărbatul se afla în staţia de autobuz de pe strada Gr. Alexandru Ghica din cartierul Iţcani.

Nu se cunoaşte cu exactitate motivul înjunghierii, dar victima a avut la un moment dat un conflict spontan cu două persoane din acelaşi cartier, cunoscute după porecle. În timpul conflictului, pentru a fi mai convingător în argumente unul dintre cei doi atacatori şi-a înjunghiat victima cu un cuţit.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Secției de Poliție Burdujeni sub aspectul comiterii infracțiunii de „loviri sau alte violențe”, în vederea identificării autorilor.


Intră acum și în grupul de