In jurul orasului Suceava, se doresc trei locuri amenajate conform Legii picnicului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Chiar dacă legea privind normele ce trebuie respectate în timpul unei ieşiri la iarbă verbe a apărut după aprobarea bugetului local, municipalitatea a găsit resursele financiare minime pentru amenajarea unui spaţiu adecvat pentru picnicuri.

Potrivit declaraţiilor oferite de edilul şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, se doreşte realizarea în viitor a trei locuri special amenajate cu toate facilităţile necesare pentru ca sucevenii să poată ieşi liniştiţi la iarbă verde fără să se teamă că vor fi amendaţi.

„Deocamdată, vom amenaja doar un singur loc de acest gen care va fi cunoscut sub denumirea de Zona de agrement Suceava în spatele uzinei electrice, unde, într-o primă fază, vom efectua lucrări de igienizare a spaţiului, vom monta toalete ecologice şi se vor amenaja spaţii pentru aprinderea focurilor”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri.

În viitor, se are în vedere ca în zona de agrement să se introducă un sistem de canalizare şi apă curentă, dar deocamdată acest lucru nu este posibil. Mai mult, pe viitor, municipalitatea intenţionează să realizeze încă două astfel de locuri pentru picnicuri, unul în apropierea păduricii George Enescu – Zamca şi unul în zona Burdujeni.


Intră acum și în grupul de