Agent de paza batut in timpul serviciului de doi tineri din care unul e un fost coleg


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 35 de ani din localitatea Forăşti, judeţul Suceava, a fost bătut pe parcursul zilei de marţi, pe când se afla în timpul serviciului de doi fălticeneni, unul dintre agresori fiind chiar un fost coleg de muncă.

Conform datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, victima este angajatul unei firme de specialitate din Fălticeni, iar în momentul incidentului, se afla în sediul punctului de lucru al firmei de pe raza oraşului Gura Humorului.

Din declaraţiile acesteia, în jurul orelor 17:00, în sediul societăţii au pătruns doi tineri din municipiul Fălticeni dintre care unul fost coleg de serviciu, în vârstă de 20 de ani, iar pe celălalt îl cunoaşte din vedere.

Fără să stea prea mult pe gânduri, cei doi au intrat peste victimă în camera în care stătea şi au început să-l lovească solicitându-i să să-şi ceară scuze, prin orice mijloc, de la o terţă persoană din municipiul Fălticeni, pe care agentul de pază ar fi jignit-o anterior.

„Partea vătămată a depus plângere, solicitând efectuarea de cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a prezenta cu certificat medico-legal pentru soluţionarea juridică a faptei”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de