Doi suceveni faceau trafic de tigari in timp ce se plimbau cu autocarul


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi din judeţul Suceava au fost prinşi de poliţiştii de frontieră făcând trafic de ţigări pe când se plimbau cu autocarul.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul STPF Suceava, contrabandiştii au fost identificaţi de organele de ordine pe parcursul zilei de duminică, când poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina au executat o acţiune pe linia combaterii traficului cu ţigări, ocazie cu care au oprit în trafic pe DJ 209 G, un autocar ce se deplasa pe ruta Ulma – Rădăuţi.

„După controlul documentelor de călătorie ale pasagerilor, au fost efectuată verificarea autocarului ocazie cu care au foat descoperite, în cala cu bagaje, două genţi de voiaj pline cu ţigări de contrabandă”, ne-a declarat comisar Ilie Poroch, purtător de cuvânt al STPF Suceava.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că cele două genţi în care se aflau aproape 1.000 de pachete de ţigări marca „Viceroy” de provenienţă ucraineană, aparţin unui bărbat în vârstă de 50 de ani din Brodina şi unui tânăr de 23 de ani, domiciliat în comuna Ulma.

„Poliţiştii de frontieră le-au întocmit celor doi bărbaţi acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă iar întreaga cantitate de ţigări în valoare de 10.000 de lei a fost reţinută în vederea confiscării”, a mai adăugat Ilie Poroch.


Intră acum și în grupul de