Barbat din Liteni, batut cu salbaticie, duminica seara, pe cand se intorcea acasa


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 41 de ani din oraşul Liteni, judeţul Suceava, a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, după ce a fost bătut cu sălbăticie de un tânăr localnic.

Potrivit datelor obţinute de la purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru, bărbatul se întorcea duminică noaptea, în jurul orelor 21:00, către domiciliu, deplasându-se pe DJ 208A.

La un moment dat, acesta a fost acostat de un tânăr de 17 ani care, din motive deocamdată necunoscute, a început să-l lovească pe om cu pumnii şi picioarele în abdomen chiar şi după ce victima a căzut la pământ, fugind imediat după comiterea faptei.

În urma loviturilor primite, bărbatul a ajuns în stare gravă pe patul de spital cu mai multe fracturi costale şi ruptură de splină.

Cazul a fost preluat de o echipă operativă din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Suceava, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală gravă”, în vederea prinderii autorului.


Intră acum și în grupul de