Mama si fiica, lasate fara banii stransi in locuinta in timp ce dormeau


Intră acum și în grupul de

Lucrătorii Postului de Poliţie Dumbrăveni încearcă să dea de urma unui hoţ care a reuşit să fure nu mai puţin de 15 milioane de lei vechi din locuinţa unei femei de 63 de ani pe când aceasta împreună cu fiica ei dormeau.

Conform declaraţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru, furtul a avut loc pe parcursul nopţii de luni spre marţi, mai exact în jurul orei 01:00, când fiica bătrânei s-a trezit din somn și a văzut pe geam o siluetă de om care fugea din curte.

“Imediat fata a trezit-o şi pe mama ei, iar împreună au mers în dormitorul unde erau banii, constatând dispariția acestora. Partea vătămată a declarat faptul că ușa locuinței unde avea banii a găsit-o închisă, însă descuiată și nu prezenta urme de forțare şi nefiind nicio urmă de răvășire”, ne-a declarat Gabriel Panţiru.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea de către autori necunoscuţi a infracțiunii de „furt calificat” organele de ordine bănuind că este vorba despre o persoană care avea cunoştinţe despre existenţa banilor şi locul unde sunt păstraţi.


Intră acum și în grupul de