De Zilele Sucevei, concert extraordinar sustinut de artisti de renume, pentru care Primaria nu va trebuie sa plateasca nimic (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

De Zilele Sucevei, în perioada 23 – 24 iunie, locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ cât şi vizitatorii care vor fi prezenţi vor avea parte printre alte surprize pregătite de organizatori şi de un concert de excepţie de muzică uşoară obţinut de conducerea administraţiei publice locale în mod gratuit.

Conform declaraţiilor făcute de primarul oraşului, Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, în acest sens municipalitatea a încheiat un contract cu Mix Music 2012, o firmă reprezentată de Bogdan Marin (alias Bodo de la trupa Proconsul) de promovare a unui turneu la nivel naţional.

“Contractul prevede ca în perioada 23 – 24 iunie să susţină recitaluri în mod gratuit, administraţia locală fiind obligată să asigure doar spaţiul, paza şi ordinea şi salubritatea, Proconsul, Alexandra Ungureanu, Andreea Bălan, Keo şi alţi interpreţi şi trupe cunoscute din ţară. Este un lucru important că am reuşit să facem o astfel de economie, să avem parte de un spectacol atât de mare fără a scoate nici un leu de la vistierie având în vedere că prezenţa numelor de pe afiş în Suceava într-un alt context ar fi solicitat bugetul local probabil că onorariul ar fi ajuns undeva în jurul a 10.000 de euro”, a declarat Ion Lungu.

Spectacolul la care se alătură şi alte manifestări pregătite de municipalitate va avea loc în parcarea de la Iulius Mall.


Intră acum și în grupul de