Barbat de 35 de ani din Dorna Arini, lovit cu cutitul de partenerul de pahar, in urma unui conflict spontan


Intră acum și în grupul de

Consumul excesiv de băuturi alcoolice şi un conflict spontan izbucnit între partenerii de pahar a dus la o bătaie cu cuţitele, duminică seara, în jurul orelor 18:30, pe raza localităţii Şcheia.

Participanţii la scandal au fost doi tineri, unul de 35 de ani din comuna Dorna Arini, judeţul Suceava, şi altul de 24 de ani din localitate.

Aceştia se aflau în faţa unei locuinţe situate în zona Obor a comunei Şcheia, iar din motive doar de ei ştiute, la un moment dat, a izbucnit o bătaie în toată regula, moment în care tânărul de 24 de ani a scos un cuţit pe care îl purta asupra sa şi l-a lovit pe bărbatul din Dorna Arini de mai multe ori cu el în zona capului.

Conform IPJ Suceava, în urma loviturilor primite, omul a fost transportat la secţia UPU a Spitalului Judeţean Suceava, iar faţă de agresor au început audierile. Pe parcursul acestora, tânărul şcheian „a manifestat o atitudine recalcitrantă, provocând totodată scandal, motiv pentru care a fost sancționat contravențional pe lângă dosarul penal cu care s-a ales pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe şi port fără drept al cuţitului în locuri publice”.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi pe numele celuilalt participant la bătaie sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”.


Intră acum și în grupul de