Tanar de 26 de ani din Balaceana, batut de rudele concubinei sale, dupa o cearta avuta cu aceasta


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani din localitatea Bălăceana, judeţul Suceava, a fost bătut cu pumnii şi picioarele pe terasa unui local din comuna Ilişeşti după ce s-a certat cu concubina lui.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, tânărul se afla marţi seară, în jurul orelor 21:30 pe terasa restaurantului împreună cu concubina lui, o femeie cu opt ani mare decât el, din localitatea Ilişeşti. La un moment dat, între cei doi a început cearta care s-a transformat repede în scandal, iar tânărul a lovit-o pe femeie, care şi-a alertat imediat rudele.

În câteva minute, la faţa locului, s-au prezentat trei fraţi cu vârste cuprinse între 23 şi 31 de ani cu scopul de a aplana conflictul. Mai rău însă, deoarece scandalul a degenerat iar băiatul s-a trezit sub o ploaie de lovituri cu pumnii şi picioarele din partea celor trei, fiind nevoit să fugă, ascunzându-se într-o grădină, loc unde a constatat că și-a pierdut un portofel cu actele de identitate și suma de 170 lei, şi de unde a sunat şi la poliţie după ajutor.

La fața locului, s-a deplasat o ambulanță, fiindu-i acordate îngrijiri medicale tânărului lovit, care a refuzat să fie transportat la spital, dar a depus plângere penală împotriva celor trei fraţi sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”. La rândul ei, concubina tânărului a depus plângere penală împotriva acestuia, sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de