Un adevarat depozit de marfuri de contrabanda, descoperit de politistii suceveni in casa unui siretean de 44 de ani


Intră acum și în grupul de

Cadrele Poliţiei oraşului Siret au avut surpriza să descopere pe parcursul zilei de joi, în casa unui localnic de 44 de ani, un adevărat depozit de mărfuri de contrabandă.

Conform datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, descoperirea s-a făcut după ce organele de poliţie, în urma activităţilor specifice întreprinse, au documentat activitatea infracţională a bărbatului din oraşul Siret şi au obţinut două autorizaţii pentru efectuarea de percheziţii la două locaţii.

Cu ocazia percheziţiei efectuate la locuinţa acestuia au fost identificaţi 44 saci a câte 50 kg zahăr, 7 sticle cu votcă având aplicat timbru de accizare emis de autorităţile ucrainene, 2 sticle cu whisky de provenienţă duty-free, 870 lei şi 96 pachete cu ţigarete de diferite mărci având aplicat timbru de accizare emis de autorităţile ucrainene şi moldovene.

Cu ocazia percheziţiei efectuate la Autogara Siret, administrată de acesta, au fost identificate aproape 60 de pachete cu ţigarete având aplicat timbru de accizare emis de autorităţile ucrainene precum şi 5 baxuri goale de la ţigarete de provenienţă Republica Moldova ce au fost ridicate pentru a fi tratate criminalistic.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 13 Poliţie Rurală Siret, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, cu suspectul în stare de libertate fiind confiscate cele 155 pachete cu ţigări, în valoare de aproximativ 1.500 lei, cantitatea de 2.200 kg zahăr, în valoare de aproximativ 8.800 lei, băuturile alcoolice şi suma de bani găsită.


Intră acum și în grupul de