Batrani lasati fara 30 de milioane de lei vechi pe cand credeau ca fac o afacere si scapa de vechiturile din casa


Intră acum și în grupul de

O familie de bătrâni din localitatea Molid, comuna Vama, judeţul Suceava, a rămas fără toţi banii strânşi cu greu după ce credeau că fac o afacere şi scapă de electronicele vechi şi stricate de prin casa.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, totul s-a întâmplat pe parcursul zilei de joi pe când capul familiei, în vârstă de 76 de ani se afla în fața porții de acces în gospodăria sa şi a fost acostat de către două persoane de sex feminin, care achiziționau recipiente din sticlă cât și televizoare vechi în stare de funcționare sau defecte.

Credul, omul le-a invitat pe femei în curtea locuinței și le-a oferit spre vânzare un televizor vechi defect contra sumei de 100 lei.

“Una dintre persoane a scos o bancnotă de 200 de lei pe care i-a înmânat-o soției și a cerut restul, ocazie cu care proprietara a mers în anexa gospodărească aflată lângă locuință, unde a intrat cu una dintre acele persoane și în prezența ei a scos dintr-o mapă o bancnotă de 100 lei pe care a înmânat-o acelei femei”, ne-au comunicat sursele citate.

După tranzacţie, au părăsit încăperea și au revenit în curte, iar bătrânii şi-au amintit că şi în podul casei mai au un televizor stricat astfel că au mers împreună pentru a-l aduce. În momentul în care au coborât din nou în curte au constatat însă că cele două femei sunt de negăsit, iar din mapa lăsată nesupravegheată dispăruseră toţi banii, mai exact 30 de milioane de lei vechi.


Intră acum și în grupul de