Secretarul de stat in MDRT, Cristian Barhalescu, catre agentii si operatorii in turism din judetul Suceava: „Nu avem o lege a turismului sanatoasa” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) intenţionează să elaboreze un proiect de lege a turismului care să facă cât mai mult bine pentru industria turismului, a anunţat, vineri, la Suceava secretarul de stat în MDRT, Cristian Bărhălescu. “Nu avem o lege a turismului sănătoasă. Vreau să facem o lege corectă pentru a fi cât mai bine pentru această industrie”, le-a spus Bărhălescu agenţilor şi operatorilor în turism din judeţul Suceava.

El a declarat că doreşte ca preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, să constituie un nucleu cu reprezentanţii ai operatorilor şi agenţilor din turism din judeţ care să producă proiecte care să fie preluate de Executiv în vederea elaborării unei legi.

Potrivit secretarului de stat în MDRT, care a participat, la Suceava, la închiderea unui proiect cu finanţare europeană pentru perfecţionarea angajaţilor din turism din judeţele Neamţ, Maramureş şi Suceava, perfecţionarea în turism trebuie continuată pentru că turismul este o industrie în continuă mişcare. El a subliniat că în această industrie “se lucrează cu inima, cu sufletul” şi că este important ca turiştii să se întoarcă dacă au fost mulţumiţi de cum s-au simţit în vacanţă.


Intră acum și în grupul de