Marian Constantin Ruscan este noul purtator de cuvant al ISU Suceava


Intră acum și în grupul de

Urmare a calităţilor profesionale de care a dat dovadă, fostul purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, plt.maj. Alin Galeată, a fost promovat la Direcţia de Informare şi Relaţii Publice – Centrul Multimedia (redacţia Pentru Patrie) din cadrul MAI.

Văzându-se în această situaţie, Alin Găleată a fost nevoit să se mute în interesul serviciului la noul loc de muncă, în capitala ţării, începând cu 17 iulie.

La circa o săptămână distanţă, locul plutonierului major a fost preluat de un sublocotenet fiind vorba despre Marian C-tin Ruscan care a preluat toate atribuţiile purtătorului de cuvânt al Inspectoratului.

Marian Ruscan a intrat în rândurile angajaţilor ISU Suceava pe 1 decembrie 2009, după absolvirea cursurilor Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru I. Cuza”.

„În intervalul 2009 – iulie 2011, acesta şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Detaşamentului Fălticeni, după care până în iunie 2012, şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Detaşamentului Rădăuţi, urmând ca ulterior să fie mutat în interes de serviciu la sediul Inspectoratului. De la începerea activităţii profesionale în cadrul ISU Suceava, ofiţerul a participat la majoritatea misiunilor cu care se confruntă pompierii, de stingere a incendiilor, intervenţii la accidente rutiere, salvări de persoane din medii ostile vieţii sau înlăturarea efectelor negative ale inundaţiilor. De remarcat este intervenţia de pe data de 2 iulie 2010 din satul Bodnăreni, comuna Arbore, unde pe timpul inundaţiilor a participat la salvare dintre apele învolburate a 8 copii şi a părinţilor acestora”, ne-a declarat şeful ISU Suceava, col. Ion Burlui.


Intră acum și în grupul de