Motorina de 1.000 de euro, sustrasa pe timpul noptii din rezervorul unui tir


Intră acum și în grupul de

Şi-a parcat liniştit autotractorul în curtea unei societăţi comerciale de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, iar dimineaţa următoare, când a vrut să plece, s-a trezit că rezervorul autovehiculului este gol.

Asta a păţit un şofer de 44 de ani din municipiul Suceava, pe parcursul zilei de marţi, cercetările efectuate de organele de ordine stabilind că autovehiculul a fost parcat în curtea unei societăți comerciale, situată pe strada Ştrandului din municipiul reşedinţă de judeţ, curte care este împrejmuită cu gard de plasă din sârmă.

A doua zi, conducătorul auto a constatat că sorbul de la rezervorul de pe partea dreaptă era sustras, firele de legătură electrice şi cele pentru motorină erau tăiate, iar din interior lipsea cantitatea de aproximativ 200 litri motorină.

Totodată, potrivit informaţiilor oferite de IPJ Suceava, rezervorul din partea stângă a autovehiculului avea sorbul scos din interior şi lăsat deasupra, fără a fi demontat, iar din interior lipseau aproximativ 100 litri motorină, valoarea totală a prejudiciului ridicându-se la suma de circa 1.000 de euro.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de