Femeie de 66 ani omorata de un tanar teribilist din Salcea, cu mopedul.


Intră acum și în grupul de

O femeie in vîrstă de 66 de ani din comuna suceveană Fîntânele și-a găsit sfârșitul din cauza unui puști care se dorea a fi teribilist si a accidentat-o cu un moped.

Evenimentul nefericit s-a petrecut pe 10 august, la orele prânzului, în interiorul satului Bănești, comuna Fâtânele când tânărul, conform informatiilor oferte de IJP Suceava, ”în vârstă de doar 16 ani, din orasul Salcea, fără permis de conducere şi atestat de absolvire a cursurilor de legislaţie rutieră, în timp ce conduceaun moped, având ca pasager pe C.A., de 14 ani din Oraşul Liteni, datorită vitezei şi a lipsei de experienţă în conducere, a pătruns pe contrasens şi a accidentat-o mortal pe A. Eleonora de 66 ani, localnică, care se deplasa regulamentar din sens opus”.

Interesant este si faptul că cei doi tineri, deși nu purtau casca de protectie si puteau avea grave leziuni, nu au pățit mai nimic, fiind răniți ușor.

Politia informează că tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de