Rafuiala in stil ”Dragoiesti” care s-a lasat cu dosar penal si avarii serioase la o masina


Intră acum și în grupul de

Doi frați din comuna suceveană Drăgoiești sunt asteptați să dea explicații polițistilor după ce au oprit in trafic un autoturism, aparținând unui consătean, și l-au avariat serios, la final reusind sa îi fractureze soferului si clavicula, acesta necesitând ingrijiri medicale.

Incidentul s/a petrecut sâmbătă dimineața, pe un drum neclasificat din satul Drăgoiești și la el au fost partași 4 barbați, doi care circulau cu mașina si frații Dumitru si Ștefan O., de 33 și respectiv 39 de ani.

Frații agresori, conform informațiilor oferite de IPJ Suceava, au oprit masinal și ”au început să lovească autoturismul cu corpuri contondente, distrugând parbrizul față, capota față, cupola autoturismului și portierele stânga și dreapta față și spate. De asemenea, R. Gheorghe (victima-n.n.) a fost lovit și el cu corpuri contondente peste corp, fapt pentru care la sosirea echipajului de poliție s-a solicitat o ambulanță care i-a acordat primele îngrijiri medicale, fiind transportat pentru investigații la Spitalul oraș Gura Humorului și ulterior la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu ruptură de claviculă dreapta”.

Cei doi frați bătăuși nu au putut si găsiți in cursul zilei de sîmbătă. În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând ca pe timpul cercetărilor în funcție de numărul de zile îngrijiri medicale prezentate de partea vătămată, să se încadreze juridic fapta comisă, cauza urmând a fi soluţionată procedural.


Intră acum și în grupul de