Doi soferi fara permis prinsi de politistii din Putna in traficul rutier la distanta de doar cateva minute


Intră acum și în grupul de

Lucrătorii Postului de Poliţie Putna au avut sâmbătă o zi încărcată după ce au prins doi participanţi la traficul rutier în timp ce se plimbau liniştiţi pe drumurile publice cu mijloacele auto din dotare fără a deţine nici un act care să le confere acest drept.

Cei doi ilegalişti au fost identificaţi de organele de ordine la distanţă de doar câteva minute unul de celălalt. Astfel, potrivit datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, în jurul orelor 15:30, lucrătorii Postului de Poliție Putna, în timp ce efectuau serviciul de control al circulației pe DN 2H, pe raza localităţii, au efectuat semnal de oprire unui motociclist ce se deplasa pe direcția Vicovu de Sus – Putna, care nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea, mărind viteza.

În urma investigațiilor efectuate s-a reușit identificarea persoanei care a condus motocicleta, ca fiind un tânăr de 20 de ani, din comuna Putna, stabilindu-se faptul că acesta nu posedă permis de conducere, iar motocicleta este radiată din circulație. În cauză vehiculul a fost indisponibilizat la Postul de Poliție Putna iar tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

La doar 15 minute distanţă de primul caz, organele de poliţie s-au confruntat şi cu un al doilea incident pe când își exercitau atribuțiunile de serviciu pe raza satului Gura Putnei. Aici organele de poliţie s-au sesizat despre faptul că pe drumul comunal din localitate circulă un autoturism de teren înmatriculat în străinătate și al cărui conducător auto a oprit brusc autoturismul la vederea polițiștilor.

Efectuând verificări, polițiștii au stabilit că la volanul mijlocului de transport se afla un localnic de 35 de ani care nu posedă permis de conducere, astfel încât acestuia i s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de