Aproape 30.000 de pachete de tigari si peste 1.200 de litri de bauturi alcoolice, confiscate de la doua persoane din Siret (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Doi contrabandişti de pe raza localităţii Siret, judeţul Suceava, au fost vizitaţi marţi seară de poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul IPJ Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului, Ionuţ Epureanu, percheziţiile au fost efectuate la domiciliului unei femei de 57 de ani şi a unui bărbat de 77 de ani.

În curtea primei case, poliţiştii au găsit parcată o autoutilitară în care se aflau burduşite aproape 30.000 de pachete de ţigări „ce aveau aplicate banderole fiscale de provenienţă Republica Ucraina, iar la locuinţa bărbatului organele de ordine au descoperit peste 1.200 de litri de băuturi alcoolice ambalaţi în recipienţi de 0,75 ml şi 1 litru”.

Ţigările în valoare de aproape 3 miliarde de lei vechi au fost confiscate alături de băuturi de organele de poliţie, iar autoutilitara a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor în vederea stabilirii provenienţei şi a modului de achiziţie a mărfurilor.


Intră acum și în grupul de