„Alexandria Librarii” a fost desemnat cel mai promitator brand romanesc in 2012. Afla aici in ce context!


Intră acum și în grupul de

Lanțul de librării “Alexandria” a fost răsplătit cu marele premiu în cadrul Galei de premiere a programului “Cel Mai Promiţător Brand Românesc”, gală care s-a desfășurat marți, 2 octombrie 2012, la hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, informează într-un comunicat de presă, Cezar Căilean, director marketing Alexandria Librarii.

Potrivit acestuia, “Cel Mai Promiţător Brand Românesc” este un demers iniţiat de “Seed Consultants”, partener exclusiv “Landor Associates” în Romania și se află deja la cea de-a treia ediţie. Titlul de “Cel Mai Promiţător Brand Românesc” al ediţiei din acest an a fost câştigat de “Alexandria Librării, “PENTRU DEDICAREA, PASIUNEA ȘI DORINȚA DE A SE DEZVOLTA”.

“Adjudecându-și titlul de << Cel Mai Promiţător Brand Românesc >> , << Alexandria Librării >> va beneficia de un program de branding dezvoltat de echipa de specialişti de la << Seed Consultants >> . Din juriu au făcut parte: Niels Schnecker, Elena Cristian (redactor-șef Income Magazine), Dan Tudoroiu (Brand Manager Income Magazine), Cristian Popa (director Compania de Cercetare Sociologică și Branding CCSB) şi Dochiţa Zenoveiov (managing director Seed Consultants)”, se arată în document.

“Credem că afacerile româneşti au cea mai mare nevoie de servicii de branding. Ele s-au dezvoltat şi consolidat cu paşi precauţi, iar acum vor să iasă pe scenă să spună cine sunt. Noi, Seed, prin acest program, asta facem, îi ajutăm să se definească şi să se vândă clientului”, a declarat Dochiţa Zenoveiov, managing director Seed Consultants.

“Câștigarea titlului de << Cel Mai Promițător Brand Românesc >> răsplătește un efort și o implicare susținută și asumată de peste 6 decenii în domeniul cultural și educațional. Brandul Alexandria Librării sprijină și promovează adevarata cultură românească și este o rețea în continuă expansiune. Avem aşteptări foarte mari şi suntem convinşi că vom lucra foarte bine împreună cu echipa Seed Consultants pentru a atinge obiectivul pe care ni l-am propus. Dorim să felicităm toţi participanţii la << Cel Mai Promiţător Brand Românesc >> şi încurajăm şi alte branduri româneşti să se înscrie la ediţiile următoare”, a spus Dan Alexandrescu, președinte CA Alexandria Librării.


Intră acum și în grupul de