Blocat in trafic si apoi batut cu un par si o bata. Afla aici cum s-a intamplat totul


Intră acum și în grupul de

Groaza l-a cuprins pe un bărbat în vârstă de 45 de ani din localitatea Dumbrăveni, judeţul Suceava, după ce a văzut cum două maşini îl urmăresc în trafic şi apoi îi blochează drumul.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe parcursul zilei de miercuri, mai exact în jurul orelor 11:30 pe DN 29 pe raza localităţii de domiciliu a bărbatului care se deplasa cu ajutorul unui tractor pe relaţia Botoşani – Suceava. La un moment dat şi-au făcut apariţia două autoturisme care au blocat utilajul agricol iar din maşini au coborât trei bărbaţi care au tăbărât pe victimă lovind-o cu un par şi o furcă.

Cercetările efectuate de organele de poliţie au stabilit că agresorii sunt din localitatea Corocăieşti, comuna Vereşti şi totul s-a petrecut pe fondul unor neînţelegeri mai vechi existente între victimă şi unul dintre bătăuşi cu privire la păşunatul unor oi pe o suprafaţă cultivată cu lucernă.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale iar cercetări sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de