Comuna Adancata are sediu de primarie demn de statutul de zona metropolitana


Intră acum și în grupul de

Joi a fost oficiată și slujba de sfinţire a sediului primăriei din Adâncata, la care în ultimele 3 luni, după alegerea in functia de primar a democrat-liberalului Viorel Cucu, au fost realizate mai multe lucrări de reabilitare şi modernizare.

Primarul comunei adeclarat presei că valoarea investiţiilor se ridică la suma de peste 40.000 de lei, lucrările fiind realizate atât cu fonduri de la bugetul local dar și cu sprijinul consistent al locuitorilor comunei. Lucrările au constat în modernizarea curţii interioare a primăriei, a gardului, precum şi lucrări de reabilitare si compartimentare a birourilor.

„Am reuşit ca într-un termen scurt să facem lucruri bune, spunem noi, pentru comuna Adâncata, şi în special să sfinţim acest loc. Mulţumesc preoţilor din Adâncata pentru că sunt alături de noi. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat, şi în special domnului deputat Bălan pentru sprijinul acordat şi pe care ni-l va acorda în viitor”, a declarat Viorel Cucu.

La rândul său, deputatul Ioan Bălan a ţinut să-l felicite pe Viorel Cucu pentru ceea ce a făcut în comuna Adâncata de la preluarea funcţiei de primar.

„Nu e o surpriză pentru mine. De la început am ştiut că este un om harnic, şi vedeţi că într-un timp scurt şi cu resurse limitate a reuşit să schimbe faţa primăriei. Cred că un bun gospodar începe să aranjeze lucrurile de la primărie inspre comună, spre. Sper că în perioada următoare să avem o colaborare foarte bună, iar lucrul acesta nu poate fi decât benefic pentru comuna Adâncata”, a mai spus deputatul Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de