DANIELA SBIERA si EUSEBIU LOLICERU, cei mai talentati Miss si Mister Boboc de la C.N. „Eudoxiu Hurmuzachi” Radauti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Elevii de la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi au organizat vineri seară Balul Bobocilor, prilej cu care mult râvnitul titlul de Miss şi Mister Boboc 2012 a fost câştigat de elevii din clasa a IX-a, Daniela Sbiera şi Eusebiu Loliceru.

Tema balului a marcat „ÎnTrecerea” anilor, cea care i-a provocat pe organizatori, dar şi pe boboci, să readucă în atenţia celor prezenţi la eveniment, unele dintre cele mai importante momente ale epocii. Astfel, preţ de patru ore şi jumătate, elevii au ilustrat cu talent sfârşitul sec. XIX – începutul sec. XX, perioada Interbelică, anii ’50, ’60, ’70, ’80 şi 2000.

Realizat în mare parte de prestaţia bobocilor, spectacolul a fost unul animat, în care concurenţii au demonstrat că ştiu să danseze pe ritmurile specifice sfârşitului de secol XIX, pe ritmurile clasice, populare şi moderne.

Proba de aptitudini a fost una complexă, la care bobocii au arătat că au talentul de a cânta vocal şi instrumental (pian, chitară, vioară), de a face beatbox, stand-up comedy, de a dansa şi de a juca teatru. Şi pentru că suspansul şi spontaneitatea sunt cele care dau sare şi piper unui spectacol, bobocii au fost supuşi unei probe surpriză. Astfel, fiecare dintre ei a trebuit să reproducă vocal o melodie pe care ulterior o asculta în căşti.

Ultima probă a fost cea de perspicacitate şi isteţime, la care elevii din clasa a IX-a au fost puşi în încurcătură de întrebări capcană precum: „Cine a scris CENUŞĂREASA şi cei 7 pitici?”, „Cum se dă jos dim pom o pisică albă?” ş.a.

Alături de prestaţia cunoscutei trupe „Alb Negru”, spectacolul a fost completat de următoarele momente: dans, interpretare vocală şi instrumentală, parodii, scenete, dar şi de o demonstraţie incendiară de Kangoo Jumps.

Cel mai aşteptat moment al serii a fost decernarea premiilor, acolo unde publicul a avut posibilitatea să aleagă Miss şi Mister Popularitate.

Pe de altă parte, la decizia juriului, titlul de Miss şi Mister Boboc 2012 al Colegiului Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuţi a fost obţinut de concurenţii Daniela Sbiera şi Eusebiu Loliceru.


Intră acum și în grupul de